Diversey Care – Kleinschalig Wonen

October 10, 2017

Diversey Care streeft voor een aantoonbaar hygiënisch voedselbereidingsproces en om met minimale inspanning een schone en frisse leefomgeving te creëren. Speciaal voor de kleinschalige woonomgeving bieden zij daarom een totaaloplossing met betrekking op voedselbereiding en schoonmaak. Het leven en de routine van de cliënt staan bij kleinschalig wonen centraal.

De klant wil een luchtige animatie waarmee ze de verzorgers en verzorgsters kunnen overtuigen dat Diversey Care producten voor hun dé oplossing zijn. Na het bespreken van het project en het doornemen van de bijbehorende leaflet blijkt dat Diversey’s project een bewerkelijke opdracht zou worden om in 3D te realiseren. Er moeten meerdere karakters met overtuigende gelaatsuitdrukkingen opgezet worden en er zijn verschillende omgevingen nodig die sfeervol aangekleed moeten worden.

Om het project eenvoudiger en dus betaalbaar voor de klant te houden, hebben we gekozen om de animatie in 2D uit te voeren. Karakters hoeven daardoor slechts in twee assen opgezet en geanimeerd te worden. Ook omgevingen kunnen in 2D een stuk sneller gecreëerd worden. Ze worden niet gemodelleerd, maar getekend. De tekenstijl houdt de animatie lekker luchtig en met toevoeging van de audio heeft het zelfs iets Disney-achtigs.